Wijnproeverij 2015 groot succes

Wijnproeverij 2015 groot succes

Afgelopen zaterdag, 31 oktober, vond weer de najaarswijnproeverij van Kiwanis Club Leusden plaats. Doel: geld inzamelen voor diverse goede doelen.

Net als vorig jaar waren we te gast bij Wildenburg interieur >> architectuur aan de Hamersveldseweg 2 te Leusden. In een sfeervolle ambiance, onder begeleiding van Jaap Verschuur, gerenommeerd wijnkenner uit Hoevelaken, kon een breed assortiment kwaliteitswijnen worden geproefd én besteld. Nieuw dit jaar was dat men naast wijn ook uiteenlopende kwaliteitskazen van Kaasspecialist Renkema uit Amersfoort kon proeven en kopen.

"Gezellig even onder het genot van een mooi glas wijn en een heerlijke kaas bijpraten met bekenden. Eigenlijk duurde het veel te kort. We zouden dit vaker moeten doen :)" aldus Ido Paulusma, voorzitter van de wijncommissie.

Met een voorlopige omzet van € 7000,- kunnen we nu al spreken van een succesvolle actie! En de actie loopt door! Wie niet in de gelegenheid was de proeverij bij te wonen, kan de wijnen bestellen via http://www.kiwanisclubleusden.nl/wijn. Een fotoreportage is te vinden via: https://goo.gl/photos/ip8gbkxsfNbYYN8Q7

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.