WIjnproeverij donderdag 10 november

Wijnproeverij donderdagavond 10 november

De opbrengst is voor de financiering van projecten t.b.v. de jeugd in Montferland

Wij organiseren op donderdagavond 10 november een gratis wijnproeverij in de kapel van het Albertusgebouw aan de Raadhuisstraat 3 in Didam. 

De zeer ervaren vinoloog Marcel Arentz van de gelijknamige wijnhandel verzorgt deze wijnproeverij. Er zal uitleg worden gegeven door een vinoloog, uiteraard kan er worden geproefd en na afloop bestel je je favoriete wijnen per doos van 6 flessen. Het doel van deze wijnproeverij is om geld te genereren voor het financieren van onze projecten. De opbrengst van de wijnverkoop komt volledig ten goede aan de kinderen in de gemeente Montferland die het heel goed kunnen gebruiken.

/imagecache/download/uploads/2022/10/wijn-fijn-1.jpg

Kiwanis Montferland zet zich belangeloos in om kinderen in de gemeente Montferland te ondersteunen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo organiseren we jaarlijks een geheel verzorgde dag naar de Efteling, houden we een filmmiddag en kunnen kinderen bijvoorbeeld deelnemen aan een dansworkshop.


Om onze activiteiten te kunnen financieren organiseren wij regelmatig evenementen, zoals bijvoorbeeld deze wijnproeverij.
Wil jij je ook inzetten voor deze kinderen en onderdeel uitmaken van Kiwanisclub Montferland neem dan contact met ons op.
Tevens zijn wij altijd op zoek naar sponsors die ons en onze doelgroep een warm hart toedragen.

 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.