Wijnproeverij Kiwanis Greenfields Baarn

Wijnproeverij Kiwanis Greenfields Baarn

De elfde gezamenlijke wijnproeverij van de Kiwanis Clubs Hilversum-Baarn en Laren was op zaterdagmiddag 6 mei jl. De voorjaarseditie als altijd hoog in de fraaie 'Watertoren' in Bussum. Er konden 14 verschillende wijnen worden geproefd, en ook nog andere wijnen worden besteld. Daarnaast konden de bezoekers kennis maken met exclusieve Spaanse olijfolies en enkele andere exclusieve producten van Can Solivera.

Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden dan ook kindgerichte goede doelen ondersteund. Zo’n doel was op 6 mei onder meer het Leesboomproject in Laren: in het centrum van Laren zal een boom met een bank worden geplaatst waarop leesactiviteiten voor kinderen kunnen plaatsvinden. De totale omzet van de wijnactie in het voorjaar van 2017 was maar liefst € 22.121,36. Na aftrek van de inkoopkosten is hiermee een netto-opbrengst van maar liefst € 6.033,96 gerealiseerd.

Onze twaalfde wijnproeverij zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 4 november 2017 tussen 14 en 17 uur in Restaurant Greenfield’s, Amsterdamsestraatweg 42 te Baarn. Op de proeverij zullen 13 verschillende wijnen te proeven zijn en ook kunt u nog 12 andere wijnen direct bij ons bestellen. Daarnaast worden enkele exclusieve olijfolieproducten van Can Solivera aangeboden. De beoogde goede doelen worden snel bekend gemaakt. De uitnodiging, de wijnbeschrijvingen en de wijnbestellijst treft u hieronder aan.


Locatie najaarswijnproeverij:
Restaurant Greenfield’s, 14 tot 17 uur. Amsterdamsestraatweg 42, 3741 GS BAARN

Met vineuze groet,
Kiwanis Laren & Kiwanis Hilversum-Baarn

De wijncommissies,
KC Hilversum/Baarn: Reinier van Dehn, Lex van Hengstum, Godert van Voorst Vader
KC Laren: Willem van der Made, Jim van Geene, Axel Spruijt, Toby Nieman, Jan Bastiani


DOWNLOADS NOVEMBER 2017:

- Uitnodiging
- Wijnbeschrijvingen
- Bestellijst

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.