Oproep amendement Internationaal digitaal te kunnen stemmen.te steunen

Oproep amendement Internationaal digitaal te kunnen stemmen.te steunen

Stuur cosponsor verklaring in

 

Dit amendement zorgt ervoor dat de regels van Kiwanis International stemmen op afstand mogelijk maken.

5 juli 2020,

Beste Presidenten ,Secretarissen en leden van de Nederlandse Kiwanisclubs,

Door het annuleren van de KI-conventie 2019-2020 in Indianapolis zijn alle ingediende amendementen komen te vervallen en dienen opnieuw te worden ingediend.

KC Den Haag heeft dit inmiddels als eerste gedaan en hoopt dat alle clubs ons goede voorbeeld volgen. De clubs die het al eerder gedaan hebben, moeten het ook opnieuw doen.

Volstaan kan worden met het bijgevoegde document.

Hierbij treffen jullie een amendement ter behandeling tijdens de algemene vergadering van Kiwanis International, Conventie 2021 te Salt Lake City!

Mede gezien de ervaring rond het Covid-19 virus is dit amendement actueler dan ooit en zullen we het opnieuw met een up to date gewijzigde motivatie indienen.

Het doel is om alle clubs, de leden van Kiwanis International, de mogelijkheid te bieden om te stemmen als men niet in staat is om daarvoor af te reizen naar het land waar dat jaar de conventie wordt gehouden. Dit zal de betrokkenheid van de leden vergroten.

Om een wijziging voor te stellen moet deze tenminste door één club zijn ingediend. Om een voorstel kracht bij te zetten moet hij door zo veel mogelijk clubs worden ingediend. Daarvoor hebben wij ook jullie hulp nodig.

Het voorstel dient aangenomen te worden door de ledenvergadering van jullie club! Daarna het document  getekend door voorzitter en secretaris naar Kiwanis International sturen Diana O’Brien.

Haar e-mailadres is:  mailto:dobrien@kiwanis.org  en een kopie aan mailto: secretaris@kiwanis.nl  en srj.timmermans@planet.nl zodat wij weten welke clubs ons ondersteunen. Hoe meer hoe beter.  

Wij verwachten op het congres in Salt Lake City, zeker gezien de covid-19 ervaringen, ook internationaal veel medestanders te krijgen.

Mail de getekende cosponsor verklaring zo snel mogelijk op, per voorkeur voor 1 oktober.

Klik voor toelichting op het amendement op deze link

Klik hier op de door de club in te sturen cosponsor verklaring.

Bij voorbaat dank voor jullie steun.

Hartelijke groet,

Henk Oostdam en Sjoerd Timmermans

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.